arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wp site - tema multipurpose denilen temalardansa çok sıkıntı yapıyor. sunucu farketmez.
O da olabilir hocam. @Hostidex; firması ile çalışmayı düşünüyorum

Empower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden yabancı firmaları tercih etmiyorsunuz peki? İşlerini daha profesyonel yapıyor, müşterilerini memnun etmek için çalışıyorlar.
Yerli firmaların büyük çoğunluğu en ufak sorunda size "sözleşmeyi" göstererek kapıyı işaret ederler. Geçen gün yerli firma sahiplerinden birisi "Türk hosting müşteri kitlesi bilgisiz" demişti mesela. Bu hakaretleri edebilme hakkına sahip oluyorlar hizmet aldığınız zaman.

Verdiğiniz paranın karşılığında; sinir, stres, güvensizlik, tabiri caizse kazıklanma, hakaret, tehdit, küçük düşürme, kabadayılık gibi kronik sorunları almış oluyorsunuz.

OVH, Digitalocean, Hostgator, Bluehost, Contabo ve bir dünya sağlam firma var. Üstelik bunların tümü Top 10'dur, bu işin şahıdır.
Hocam inanın çok haklısınız sonuna kadar katılıyorum size. Hatta bu durumun sıkıntısını bile yaşadım. Ben şuan başlangıç için ufak çaplı, aylık ödeme yapacağım bir hosting arıyorum. Dediğiniz yabancı firmalara baktım. Hemen hemen hepsi aylık ödemelerde 10$ çıkarıyor. Bu da başlangıç için açıkçası gereksiz fazla geliyor. Şu aşamada başlayıp yavaşça ilerledikten sonra duruma göre çıtayı yükseltmeyi düşünüyorum.