Bir çok arkadaşın para kazanma onayı için 4 bin saat şartını sağladım bildigim 5-10 kişinin kanalı açıldı birçoğunda son durumu bilmiyorum bazılarına bu şekil tavsiyede bulundum
Son zamanlarda kanal açmak isteyen sayısı arttı bildiklerimi buradada paylaşayım faydalanın aklıma gelenleri yazayım.

1- Eski tarihli kanalınızı kullanın( boş olmasın önceden yüklenmiş videolar olmalı)
2- Sürekli günlük videolar yüklemeye özen gösterin( Telifsiz-benzersiz videoda yüzünüz yer alırsa daha mantıklı)
3- Kanalın Hertürlü ayarını gözden geçirin (kapak fotorafı-Profil fotorafı vb)
4- Kanalı aktif kullanın kendi videolarınzda yorumları cevaplayın diğer videolara yorumlar yapın beğenin Youtube algoritmasına ben buradayım diye bağırın
5- Videolarınızın açıklama kısımlarını ve etiketlerini titiz bir şekilde doldurun
Otomatik onaya geçicek daha sonrasında youtube ekibi tarafından incelenip kanalınızın onay alıp almamasına karar verilcek bol şans..

Onay alana kadar aktif olun daha sonrasında kafanıza göre
aklıma gelen bunlar şimdilik organik abone kasma yöntemi üzerinde calısmaya başlayacağım ilerde işe yararsa konu açarım

Yani kısaca Kanalda şartları sağlayıp kenara bırakıp onaylansın diye beklemeyin Aktif olun. bu arada Rica ederim önemli değil