ben reklam yerleşimini yaptım ve yaptırdım zaten kodlar hazır sekılde duruyor blogta reklamlar cıkmaya basladı forum ise onaylanmıyor daha doğrusu herkesin işine yarasın diye genel sormak istedim.

Ücretlendirme kısmına gelincede reklam yerleşiminin ücreti cok fazla etkiyeceğini sanmam mantık aynı sonucta, ama sıfırdan işlem olacaksa site içeriği, adsense olusturma, adsense panel ayarları haliyle etkiler fiyatı.

Benim 3 adet onaylı domainim var zaten 4.sünü onaylatmaya calısıyorum onaylı sitenin kodlarını onaysız sitede gösteremediğim için mecburen siteyi onaylatıcam, site içeriği türkce genellikle ama makale içlerinde yabancı içerikler var mutlaka 5 adet koyabileceğimi bilmiyordum teşekkür ederim + adsense hakkında cok az bilgim var domaini eklerken sabit bir kod verdi bana onu entegre ediyorum reklamı nerelerde gosterıceksem eskiden ayrı ayrı kod alıyorduk orada kalmısım ben işler değişmiş ) size verdiği kalıp kodu kullanarak o gerekli yerlere otomatik entegre ediyor sitenin seklını semalını bozmadan.