ozgun58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herkese selamlar kolay gelsin arkadaşlar

tasarımım kötü olduğu için hocamdan bir tema aldım, ucretsiz kullanabilirmiyim diye izinde aldım, bu temayı editleyerek değiştirdim sonra bu temayı kendim kodlayarak admin panelli script yaptım tasarımın yüzde 70 i hocama ait yüzde 30 u bana ait ama içindeki dinamik yapı tüm kodlar bana ait, bunu r10 script satış bölümünde satabilirmiyim script satıştaki kurallar bölümünde şöyle bir yazıya istinaden yazdım Hazır tema kullanımlarında satış başı lisans alınması ve her lisansa ait dekontun konuda bulunması şartıyla satışa izin verilmektedir temayı izin alarak kullanıyorum satış dekontu yok konu acsam bir sıkıntı olurmu

birde internetten ücretsiz tema alıp bu temaları kendi kodlama bilgim ile tam kontrollü scripte cevirsem burda satamazmıyım

pm yada konuya yazarsanız sevinirim şimdiden değerli yorumunu esirgemeyen tum dostlara teşekkür ederim. iyi günler dilerim
temanin lisansina bagli bir durum. eger tema sahibi size boyle bir izin verdi ise kimse karisamaz buna. ama bunu belgelendirmeniz gerekir. diger soruna gelecek olursak eger free olmasina ragmen lisans kosullarinda alttaki linki kalmamak suretiyle yada ticari amakla kullanmamak suretiyle vs vs yada al istedigini yap tarzinda lisanslar var. bunu kullanacaginiz temanin lisansina bakarak karar verebilirisinz. ucretsiz de olsa her temanin bir lisansi vardir. genelde olur ve onu dikkate alirsiniz