Kullanmış olduğunuz tema veya eklentilerden kaynaklı problem yaşamaktasınız, HTTP 500 hatası yazılım içi hatalar olduğunda karşınıza çıkan hata türüdür. Problemin devamı halinde destek almak isterseniz iletişime geçebilirsiniz.
Kullandığım temayla ilgili şimdiye kadar problem yoktu. Aynı şekilde eklentilerle de, gerçi o kadar eklenti kullanmıyorum. Teşekkür ederim hocam.
Temanız yada kullandığınız eklentilerden biri php sürünümü destekelemiyor hocam. Ya php versiyonunu düşürün yada uyumlu olmayan eklentiyi bulup kaldırın. Tabi bu temanızda olabilir. Emin olmak için wp defaulda gelen temalardan birini etkinleştirin. Eğer sorun çıkmaz hata giderse temanız destekelmiyor dersiniz. Yok yine aynı hatayı alırsanız tüm eklentileri kaldırıp tek tek kurun ve o şekilde hangisinin php versiyonu ile uyumsuz olduğunu bulun.
Kullandığım temayla ilgili şimdiye kadar problem yoktu. Aynı şekilde eklentilerle de, gerçi o kadar eklenti kullanmıyorum. Olmadı phpMyadmin'den öyle yapayım, teşekkür ederim.
DNS değişikliği ne zaman yapıldı hocam?
DNS bir aydan fazla oluyor,
Sorunum
@GiRGiN; tarafından çözümlendi. Çok teşekkür ediyorum. Cevap yazan herkese, Allah razı olsun.
R10+
EDİT : Sorun Facebook eklentisinden kaynaklanıyormuş.