Sen ne içtin? Çok hızlı içmişsin ne içtiysen.
1- Youtube başka kanalların video linklerini koymaya izin veriyor. Ve ben bunu ister bedavaya yaparım istersem ücretli yaparım. Ben kural ihlali üzerinden satış yapmıyorum. Yavaş ol biraz.
2- Forumdaki satış konuları için Vergi? Bu da güzel kafa. Ama yanlış kişiye yazıyorsun. Forumun sahibi ben değilim. Vergi sisteminin gelmesini istiyorsan forumdaki adminlerle iletişime geçeceksin. Ben forumun sahibi değil, üyesiyim.
3- Konularım belli evet. Adım da belli evet. Beni kim hangi sebepten dolayı ihbar edicekmiş hayırdır biraderim? Lafla olmuyor o işler.
4- Ben burada genellikle kendi adıma konuşmam, kurallar neyse onu hatırlatırım. Koyulan kurallar bana ait değildir. En başta kendimi düşüncek olsam, la bana ne millet yapsın kanalı kapansın, benim yararıma" diye düşünürüm ve kimseye müdahale etmem. Başkasının kanalının kapanması bana ne kazandıracak ya da ne kaybettirecek. Az kafanı çalıştır Yorum yapmadan önce. İnsanlık çok önemli. Herkese de nasip olmuyor maalesef.
SON OLARAK : Bana diyorsun ki "milleti eleştirmeden önce dikkat et cart curt". Hani temiz adam olsan bu cümleni az da olsa ciddiye alıcam. Ama sen daha taptaze bir dolandırıcısın. Sen bana bu konuda eleştiri yapabilecek son adam dahi olamazsın.
Şikayet edildiğin konu :
https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...ayetciyim.html
Verdiğin 4 maddelik yazıya cevap dahi yazmayarak, senin sevyene inmeyeceğim. Fakat son olarak yaptığın hakaretin bedelini ödemen için elimden geleni yapacağım. verdiğin ilgili konuda Haklılığım adminler tarafından onaylanmış idi, dolayısıyla tarafıma verilen negatif itrader dahi geri alındı, keşke o konudaki kanıtları ve mesajları iyice okumuş olsaydın. Hakkında şikayet konusu açılmıştır.