İmza atmazsan kataloğa giremezsin, imza atacağın kağıtlar basit, okuduktan sonra aksi bir durum yoksa korkmana gerek yok. zaten gittiğinde göreceksin, seninle beraber onlarca insan, çocuklar, bebekler, velileri olacak.
sana 2 seçenek soracaklar, fotoğraflı profil mi, fotoğrafsız profil mi? fotoğraflı dersen 2 3 fotoğrafını çekerler, 50 100 TL bir ücret isterler, fotoğrafsız dersen ücret ödemezsin, ama çekimlere de çağrılmazsın.
ilk 2 çekim staj diyecekler ve ücret ödemeyeceğiz, sonrasında çağırılırsan ücret ödeyeceğiz derler. çevresi olmadan 3. işe çağrılan duymadım daha. genelde ilk 2si ücretsiz olduğu için, o kısımda kullanıp kenara atıyorlar.
tecrübe, ortamı görmek açısından çok zevklidir, tavsiye ederim. ama bir beklentin olmasın. figüran olarak 5 dakikalık görüntü için soğuk sıcak demeden saatlerce bekletirler.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ünlü olmak değil amacım mesleğimi yapıyorum seviyorum mesleğimide, sadece o atmosferi yaşamak için tecrübe edinmek için görmek istiyordum. Bunun içinde önceden orada neler oluyor bilelim ki etiket olmayalım