merner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmza atmazsan kataloğa giremezsin, imza atacağın kağıtlar basit, okuduktan sonra aksi bir durum yoksa korkmana gerek yok. zaten gittiğinde göreceksin, seninle beraber onlarca insan, çocuklar, bebekler, velileri olacak.

sana 2 seçenek soracaklar, fotoğraflı profil mi, fotoğrafsız profil mi? fotoğraflı dersen 2 3 fotoğrafını çekerler, 50 100 TL bir ücret isterler, fotoğrafsız dersen ücret ödemezsin, ama çekimlere de çağrılmazsın.

ilk 2 çekim staj diyecekler ve ücret ödemeyeceğiz, sonrasında çağırılırsan ücret ödeyeceğiz derler. çevresi olmadan 3. işe çağrılan duymadım daha. genelde ilk 2si ücretsiz olduğu için, o kısımda kullanıp kenara atıyorlar.

tecrübe, ortamı görmek açısından çok zevklidir, tavsiye ederim. ama bir beklentin olmasın. figüran olarak 5 dakikalık görüntü için soğuk sıcak demeden saatlerce bekletirler.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ünlü olmak değil amacım mesleğimi yapıyorum seviyorum mesleğimide, sadece o atmosferi yaşamak için tecrübe edinmek için görmek istiyordum. Bunun içinde önceden orada neler oluyor bilelim ki etiket olmayalım