mcsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben zamanına kullanmıştım faydasını görmüştüm. mantık olarak düşünürsek, ben "ahmet" diye arama yapıyorum ilk 3 siteye girip çıkıyorum 4. siteye girip çıkmıyorum 5dk vakit geçirip sekmeyi kapatıyorum. google 4. sıradaki sitede demekki aradığını buldu diyerek yukarı sıraya taşıyor.
programı ayarlarken rakipleride gezmesini istemek gerekli. yoksa direk 8. sayfa 5. sıradaki siteye aramalardan tık gelsin dersek zaten fake olduğu anlaşılıyor.
şimdi senin dediğiniz bizim program yapabiliyor.

diğer şekil bende hit satışı konusunda r10 da bir çok kişiye satış yapmış birisi olarak ve kendi sitelerime gönderen biri olarak zararlı olması durumu yok. tabi ki proxy- ölü pc - hit değişim programları kesinlikle sorun yapıyor.

bizim çalışma mantığımız çok daha ayrı. türkiyede bunu daha yapabilen yok. bizim programda tüm ıp adresleri b class ayrıca ölü bilgisayarların toplandığı bir yerde değil😊

hepsi özel olarak yıllık kira ile alınıyor. ve hit programımız alt sayfa gezintisi yapıyor. ayrıca türkiyede bir çok program mevcut bunların bir çoğu sadece analitik hiti kasan adsenseye zarar veren programlar. bizim hit adsense görüyor ve gösterim olarak çok düşük bir kazanç veriyor.

bu konuda yüzlerce referansı. konumda mevcuttur 😊