B3YAZBEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mail kontrol ettiniz mi hocam ban yemiş olabilir mi
Hayır mail gelmedi ban da yoktu
LVEMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı olan başıma geldi reklam kodlarını ve doğrulama kodunu farklı sitede kullanmışım, ihlal yedim siteye ulaşamayınca bir süre sonra silindi ama bende onayda gönderilmedi o hesabın üzerinden 2 domain çöp oldu
Şçyle anlatıyım o zaman adsense hesbında daha önceden onaylı bir site vardı onun reklam kodlarını ( site bende degil ftp de bende degil bu arada ) siteyi locale yönlendirmis gibi yaptım host dosyası ile reklam kodlarını yerlestirip iframe cektim, diger sitelerde reklam gözüktü fakat bir uyarı gelmisti reklam kodlarınızı sitede bulamıyoruz hatayı düzeltin diye bildirim gelmisti, 4-5 gün hata mevcuttu , en son bugun bir domaine onay geldi ama onaydan sonra bir baktım onaylanan site ile beraber digerleride komple silinmis.
( Reklam botları kodları cektim url 'de reklam kodlarını göremediği için sanırım )
Aynı mantığı reklam onaylı sitede yaparsak sorun olmaz heralde )
Geçenlerde bir konu vardı iframe id 'ile forumdan bir arkadasın rakip sitesi reklam yayınlıyordu biraz arastırınca aynısını yapmıstım ama kodların oradan kontrole gidecegi tahmin etmemistim sorunu buldum gerçi ama bir sonraki onaylmayı bekleyecegiz..