Hocam konuları okumadan baştan salma cevaplar vermenize gerek yok. Konu şu özetliyim kısaca size, adsense hesabımda yer alan ödeme kullanıcısını kaldırdım ve başka bir hesabı ödeme kullanıcısı olarak ekledim, ödeme kullanıcısını değiştirince anladığım kadarıyla o güne kadar kazanılan bütün para diğer hesap üstüne geçti ve yeni ödeme kullanıcısına hiçbir şey kalmadı. E diğer hesabın ödeme ayarlarına giriyorum hiçbir şey yok, mail gelmemiş. Aynı sorunu yaşayan başka kişilerin yazılarını da okudum fakat bir sonuca ulaşamadım. Şimdi diğer hesap zaten bende, e yeni hesapta bende yani bu para bir yere gitmedi ? (bu arada adsense'nin pini henüz yok) ben bu parayı almak istiyorum sadece bu benim hakkım kaç ay boyunca birikti o para orada sonuçta.
Aslında baştan savma cevap değildi 2 konu açılmış + ordan google destek forumuna link verilmiş falan konu acayip dağınık aslında. Daha dikkatli okudum da muhtemelen o paraya tekrar erişemeyeceksiniz. Kesinleşmeden mail değişim işlemi yaptığınız + onaylı bi banka hesabı olmadığı için.