Merhaba,

Öncelikle Onur Bilişim firmasını tebrik ediyorum. Müşterilerine sadece "müşteri" olarak bakmamalarını belli etmiş oldular ve bu durumu takdir ettim. Tekrar tebrikler.

Sizin konuya gelince, ImageMagick PECL yüklü mü? Kaldığı yerden değil de bu işlemi sırayla yapar. Yaptıklarını tekrar kayda almaz. Eğer detayları incelerseniz görürsünüz AndyB (yapımcı) tek tek yazmış hepsini. 2000 küsür dosyayı da aktarmışsınız zaten. Kaldığı yerden devam etmek derken aslında kaldığı yerden devam ediyor. Mesela bugün devam etmeye başladığınızda bunu fark edersiniz.

İlk taramada seçenek, sunucunun büyüklüğüne göre ayarlanabilir ama siz 10 bırakabilirsiniz. Sanıyorum çok da zorlamaz. Evet optimize eklentisi verdiğiniz doğrudur yani bu: https://xenforo.com/community/resour...r-xf-2-x.6030/ ama bunu şimdi kullanmayın, tüm aktarma bitince kullanırsınız. Ayrıca, 2000 tane fotoğrafı sunucuya almak gerçekten çok güzel bir gelişme olmuş diyebilirim. Tebrikler.

Püf:
Tüm işlemler bitince, optimize de bitince, mesajlara gömülü meta verisini yeniden oluşturun, ardından misafirlere mesajlara yüklenen fotoğrafları görme izni verin. Google onları da indexlesin ki, görsellerden de index alırsınız ve optimizeli ve sunucunuzda olduğu için, büyük ihtimalle fark edecektir.

İyi çalışmalar dilerim.