Sermaye dediğin şey ucu açık birşeydir.
Neye sermaye yapacağına bağlı, rakam bazı sektör ve işler için hiç olabilecek iken bazı sektörlerde yeterince iyi bir rakam.
Bilgisayar alırsın ikinci el 300TL, koyarsın ilana acele etmezsen 350TL-400TL yaparsın sermayeyi arttırmış olursun. Sosyal medya takipçi satarsın 300TL bakiye yüklersin smm panelin birine müşterilere elden satarsın sistem üzerinden değil 100TL kar edersin olur 400TL. Satışı hızlı, kâr'ı düşük ürünler alır satarsın katlarsın.
Benim tavsiyem kendininde kullanabileceği elinde kalsa bile dert etmeyeceğin şeylere yönelmen. Bisiklet buna iyi bir örnek bisiklet alırsın gezer tozarsın, uzun süre satamazsan bile dert etmezsin. Düz ayak yerlerde her zaman bisiklet kullanılır. Yaz geliyor dolayısı ile çoluk çocuğuna bisiklet almak isteyenler olacaktır. Alırsın bir bisiklet 250TL iki üç boncuk koyarsın süslersin temizlersin 50TL de öyle masraf yapsan 300TL, satarsın 400TL
Rakamları tamamen sallıyorum ancak belirttiğin rakamlara üzerine çıkamayacaksan emsal işler yapabilirsin.
Yaşın 18 sanırım, bu yaştaki çoğu gençleri görüyorum avel avel dolaşıyor sokakta ne iş düşünüyor ne sermaye. 300TL hiç para değil bakma yukarıda biraz makaraya sarmışlar sen bir ucundan tut onun devamı gelir.
Bol şans.