Hocam hesabınıza eşinizin banka bilgilerini ekleyebilirsiniz. Diğer gün bekleyin ödeme onayı için hesabınıza cüzi miktarda bir ödeme gelecek size.
Sanırım artık buna bakmıyorlar ancak böyle olduğuna emindim. Ufak bi inceleme yaptım, halen böyle bir hatırlatma mevcut.
Çünkü eskiden isim soyisim girmiyorduk. Sadece iban veya daha öncesi eft için şube kodu vs giriyorduk. Artık isim soyisim ve iban istiyor. Bu durumda hesap sahibi ile hesap bilgisinin aynı olma şartı kalkmış oluyor gibi.
Tabi o zamanlar adsense bilgileri değiştirilmiyordu da. Artık o konuda da sorun yok. Sanırım bu durum halen belirtiliyor ancak teknolojik gelişmelerden dolayı uygulanacak bir alt yapı kalmamış.
Sonuç olarak ödeme bilgisi girerken isim soyisim ve iban girip o ödemeyi hesaba onayladığımız için sorun olmuyor.
https://adsense-tr.googleblog.com/20...lacakl-ad.html
Alıntı
AdSense hesabınızda Elektronik Fon Transferi (EFT) test ödemeniz için Banka hesabınızı girerken dikkat etmeniz gereken küçük bir ayrıntıyı hatırlatmak istedik. Lütfen, AdSense hesabınızın alacaklı adı ile banka hesabınızın alacaklı adının aynı olması gerektiğini unutmayın.