Mrblar
Öncelikle acil olarak yardıma ihtiyacım olduğunu belirtmek isterim. Uzman arkadaşlar en kısa zamanda ulaşırlarsa memnun olurum.

Sitem: https://vetrehberi.com. Site yaklaşık 1.5 yıldır orjinal ücretli jnews temasını kullanmaktayım. Son 1 aya kadar herhangi bir 503 veya 500 hastası almadım ama şu anda özellikle sürekli 503 hatası almaktayım. Bu zaman zarfında güncellemeler zamanında yapıldı farklı pluginlerle uğraşmadım.sadece 503 hatası oldu cache eklentisini değiştirdim. Birde wp smush yükledim. Tabi ki host şirketimle görüştüm sorunun bizden değil tema veya plugin kaynaklı olduğunu söylediler bunun üzerine bende tema ve pluginleri kapatmama rağmen yine aynı hatalar devam etmektedir. Tabi phpmyadminden yedekler aldım sildim tekrar yükledim. Wordpress i full yeniden yükledim farklı hostinge taşıdım ne yaptıysam yine sorunu çözemedim. Phpmyadminle aram biraz iyi sayılır çaylak düzeyinde bir baktım wp_post tablosunda hata var. Normal olarak tabloları onarıyorum ama herhangi bir sorun gözükmediği için dikkate almamıştım 2-3 gündür uğraştığım için her yere bakıyorum hatta tabloları tek tek sildim denedim yine sorun çözülmemişti ki bu wp_post ta ki hata beni şu anda kuşkulandırıyor. Bunun yanında arada sırada site geldiği için yeni yazıya yıkladığım zaman orada da hata almaktayım o bu hatanın çözümü var ama denediğim zaman msql hatası verdi ve onu da düzeltemedim. 503 hatası aldığım zaman cpanelden istatistik olarak cpu kullanımı yüzde 100, I/O oranı füll ve Number Of Processes de 10/10 oluyor. Bunu farklı hostingde denedim ve oradaki arkadaşlar sağolusun cpu kullanımını geçici olarak %800 e çıkardık dediler ama cpu kullanımı yine full kullanılıyordu. Bu sorunların kaynağı tek olduğu kanaatindeyim. Bana bu konuda yardımcı olacak ve bu sorunları tekrar yaşamayacağım şekilde sitemi optimizasyonuna yapacak bana yardımcı olacak makul ücret mukailinde prof. lütfen...

Anlattıklarımın resimleri;

Yeni Yazı Eklede ki sorun;

Wp_post tablosunda ki sorun burada işaret ettiğim yerlerde düzenle kutucukları çıkmıyor

Cpu Kullanımı, Number Of Processes ve arasıra da I/O oranı full oluyor site şu an kapalı olduğu halde yine de aynı

503 hatası

şimdiden teşekkürler