Evlenmiyorum ulan ev-len-mi-yo-rum. Evlenmeyecem ya. En iyisi evlenmemek.
Daha işin başında böyleler ise evlendikten sonra istek arzu bitmez. Sürekli başa kakma vs.
Benim ablam 4 kere kaynanasının evine taşındı. Yeri geldi aç yattılar. Küçücük bir oda da hapis gibi kaldılar. Sabah enişte ile işe gidip akşam gelip yattılar. İlk kaldıkları evi görseniz kömürlükten bozma bodrum katta suyun içinde eşyaları nemden çürüdü. Kaynanaya git gel eşyalar ona buna dağıtıldı. Yiyecek ekmek bulamadıkları da oldu. Oda isterdi en rahat evde oturmayı, en iyisinden giyinip gezip tozmayı. Sırf çocuk var diye katlandı. Şükür şimdi kendi evlerine çıktılar, eşya aldılar, iyi kötü çalışıyor enişte.
Yol yakınken derhal bırak hocam. Bunlar yeni gelin programına katılmayı hayal ederek evleniyor. Allah muhafaza yeni gelinlerden birisi"Ayyyyy sizin döğön de o kadar mı kişi geldiiiii. Hımmmmm. Düğünü de ucuza getirmiş damat. Ucuzcu kocişin varmış muhaaahaaa." derde o zaman ne cevap verilir?
Birde beni ucuza mı getiriyorsun denmiş. Sanki mal alıyorsun, eşya alıyorsun da ucuza kapatmaya çalışıyorsun. Töbe yarabbim.
Lenovo A7020a48 cihazımdan gönderildi