Hocam dediklerinin %90 yaşıyoruz bizde benimde kızım var 4.5 yaşında öncelikle ALLAH ÖNCE ONLARA SAĞLIK VERSİN BAHTLARI AÇIK OLSUN İNŞALLAH.
Öncelikle yatmadan önce telefonu almak yerine ben anlaşma yapıyorum 5 kere saklambaç oynarsak yatıcaz diye

bu taktik 1 aydır çok güzel işliyor hatta artık kendi gelip baba yatma vakti geldi çok uykum var hadi saklambaç oynayalım sonra yatak

Ve bende bunu yapıyorum.
Tablet ve telefonu da elinden almak yerine tv den izletiyorum telefonun şarjı yok vs gibi sallıyorum şimdlik ne anlatsam anlamıyor şu anda çünkü önüne geçemiyoruz komple kaldıramayız ama kontrolü elimize almamız gerekiyor buda en iyi şekilde tv den oluyor ne izlediğini bende izliyorum beğenmediğimi soyluyorum baska actırıyorum vs ama prenses elif var belki bilirsin ona kolik oldu bende öyle

arada açıp hanımlada izliyoruz

orda goruklerını vs istiyor o biraz sıkıntılı cok sukur oyuncak eksıgı yok ama bu yeni nesil artık böyle bende küçükken elimde tetrisle büyüdüm salakmıyım hayır kotumuyum hayır cokta takmayın kontrolü elinize almaya calısın yeter
Valla hocam bizi anlayan birileri olmasi guzel. Yani acaba bizmi yanlis yapiyoruz diye kafayi siyiracagiz.. Ben isten gucten sonra gelip yorgunda olsam onla oynamaya calisiyorum ama yok gozu ipadden baska bisey gormuyor illa ipad. Sarji bitti diyorum alip sarja takiyo cocuk yani ogrendi herseyide kavradi..
evet birde, bizde kucuktuz bizde oyle yada boyle buyuduk ama neden daha iyisi varken daha kptu sekilde buyusunki.. Herseyi onlar icin yapiyoruz ama yinede yok. Simardikca simariyorlar yav