F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ona göre ben onu takip ediyorum yada rahatsız ediyorum. Kendisi denizin dibinde oturuyo (gerçi bende öyle) fakat gelip benim evimin dibinde ki cafeye oturuyor ki hayatında sevdiği bi yerde değildir.

ya 3 gündür teknede boya yapacam günlük 50-60 tl para alacaz lap karşımda herkeze beni kötülüyor dönüp baktığım bile yok boyadan tinerden zaten kafam olmuş milyon cepte 1 tl yok 30 yaşında adam babamdan sigara parası alıyom ( düne kadar bmw sinden cbr ina kadar altımda aracım hesabımdada 50k param vardı )

yani ben neyle takip ediyorum merak ettim ışınlanmayı icat etmediysem yada flash gordon falan değilsem dolmuşla yada taksiyle takip etmem imkansız...

BİTİRMEK İSTİYOR BENİ YA HANİ DİYOR İNTAHAR ET KURTUL ZATEN BİTMİŞSİN İCRALIK OLMUŞSUN DAHA ÖNCE SENİ Bİ KADINLA GÖRÜRSEM AYRILMIŞ OLSAM BİLE BİTİRİRİM DİYEN İNSAN
Ruh hastalariyla doldu memleket.
Hocam hic takma, birak kendi haline.
Bu olayi atlat, umarim yine sacma bir sikayettir.
Sonra o birsey yapmadan sen git ve kendisinden sikayetci ol.
Su ana kadar yaptigi suclamalari ve sonuclarini da paylasarak tehdit edildigini, sana zarar vermesinden cekindigini söyle ve yaklasma karari cikart.

Bunlardan sonra da birseyler yapmaya kalktiginda en azindan senin bu konudaki ve bu kisiyle durumunu ortaya koyan bir sikayet olarak elinde delil gibi kalir.