nightclub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önceki hafta takip etmeyenleri çıkar dediğim halde takip edenleri de çıkarmıştı. Güncelleme geldi, güncellemeyi yaptım fakat bugün tekrar denediğimde yine takip edenleri de etmeyenler ile beraber çıkarttı. Bu sorun sürekli devam edecek mi böyle? Her seferinde 1-2K takipçi de kaybediyorum. Öğrenci sayfası olduğu için hepsi birebirden yazıyor da takipten çıktığımı görüp ayıp oluyor insanlara. İş yapılıyor o sayfadan aynı zamanda. Güncellemeden sonra dahi aynı hatanın olması cidden üzücü...
Merhaba programı son güncellediğiniz tarih nedir ( Programın son değiştirilme tarihi bulunduğu klasör içerisinde detaylar kısmında gözükür )
Konuyla ilgili incelemeleri yapıp bilgilendireceğim, ek olarak bilgisayarınıza anydesk kurup pm üzerinden id iletebilirmisiniz?

berkanorhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam karalamak gibi olmasın instafly'da daha nice özellikler var ve 6 aylık 250₺ sende 1 aylık 100₺ pek adil gelmedi bana
Kullandıktan sonra yorum yapmanız daha iyi olacaktır
İnstamPro ile takip ve takipten cıkarma tam otomatik hale getirildi.. ( Bir yandan takip yaparken bir yandan cıkarma işlemi limitler dahilinde )
Vee whatsapp birebir destek.