yemin ederim bu şikayet konularını kola , çekirdekle izlemem geliyor, cok değişik
bu aradak dnznet sitesine bendede ulaşılmıyor. 2-3 kuruş para icin ne diym hani
Merhabalar,
Merak etmeyin, biz buradan ekmeğimizi kazanıyoruz yediğimiz kaba işemeyiz. 1.2krş içinde milleti dolandıracak değiliz lütfen kullandığınız kelimelere dikkat edin.
Henüz açılmadı ne yazık ki hizmet bize boşa kullanıcı kaybettiriyorlar. Bende de bir daha kesinti olmayacağına dair söylediği söyler mevcut arkadaşın ama kaç kere üstüne kesinti yaşadık. Tr ye taşımalarını rica ettim almanya kesiliyorsa diye onu da yapamıyorlarmış aldığımızdan devam etmemiz gerekiyormuş taşımak için ekstra ücret istiyorlar hemde. Açıkçası başta güzel gibiydi yorumları iyiydi ona güvenerek almıştım ama pişman ediyorlar. Alırkende ısrarla sordum kesinti yaşar mıyız diye yaşamazsınız dediler. Sözüne güvenilicek kişi pek kalmamış ne yazık ki. Yorum yazmamak için dünden beri bekliyorum siteler açılır uygulama açılır diye ama hala bir çözüm yok yani yedekleride alamıyoruz.
Merhabalar,
Yaşattığımız, mağduriyetten dolayı çok özür dileriz. Son aşamalar kaldı onlarda bittiği zaman tamamen veri kaybı olmadan tüm siteler aktif hale gelecektir ve tekrar asla ve asla bir problem yaşanmayacaktır. Acıldığında buradan bilgi vereceğim.