hocam siz sordunuz neden hakkımdaki suçlama neymiş diye vs ve polis size bir açıklama yapma gereği duymadan yarın gelir öğrenirsin mi dedi . Çok saçma bi durum bu yani benim de evimi polis bastı iki polis bir bilirkişi farklı bir olay sebebiyle ama açıklamasını yaptılar bilgisayarın kasasını alıp götürdüler açıklama yapmadan hadi biz alıoz bunları diyip almak garip geldi bana
yok hocam tutanak vs. herşey var öyle alıp gitmediler ama tutanakta şikayet ne konu ne hiç birşey belli değil savcı arama izni vermiş karakolda ne olduğu belli değil sadece tehdit diyorlar
hayır ruh hastası eski sevgilim elimde görüntüsü olduğunu düşünüyor ve bunu kendi uydurdu öyle birşey yok 33 yaşında adamım resimmi isticem ki öyle biri değil sadece ruh hastası
Yine eski kız arkadaşınsa bir şey çıkmazsa bu seferde sen şikayetçi ol beni rahatsız ediyor ve rutin işlerime engel oluyor, düzenim sürekli bozuluyor emniyete boş ihbarları yüzünden diye.
zaten marmaris de şikayet ettiğinde suc araştırmaya gittiğimde oldum fakat özellikle avukata dilekçe hazırlatıp savcılığa vericem
Arama el koyma çok ciddi suç şüphesi durumlarında başvurulabilen bir yöntemdir. Bunun için tahmini olarak söylüyorum illegal bir yayın paylaşmış olma şüphesi veya başka bir şüphe bulunması gerekir. Suçlama ne ile ilgilidir bilemem ama dosya savcılıktaysa dosyadan fotokopi, emniyetteyse fezleke veya şuana kadar toplanmış olan evrakların fotokopisini alıp inceleyebilirsin. Ama bu tür bir suç şüphesi altındaysan mutlaka konusunda uzman bir avukat tut ve avukatla istişare etmeden ifade verme.
yarın detayları acıklıcam hocam
bir şikayet olduğu belli ama herkes kız a yüklenmiş nerden biliyorsunuz kızın şikayet ettiğini başka durumlarda olabilir..
tehdit dediler biraz önce bi arkadaşa denk geldim polis tehdit etmişin takipsizlik çıkmış ip isim falan beni tutmuyor anlamadım yarın detayları anlatacam
Telefonla bilgisayarı alırken tutanak tutmadılar mı?
Polis olduğuna emin misiniz?
tuttular 2 yunus ekibi 2 memur mahalle muhtarı ve ben zaten karakola gittik evden
hocam siz konu açmıştınız eski sevgilim yakamı bırakmıyor diye, güçlü ve zengin olan bu kız o kız mı?
evet hocam aynen o