Hussein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok teşekkür ederim Yenimahalle'de birine verirler ya da Ulus civarı heralde
Zaten sormasalar ben derim 😊
Kesinlikle birşey demeyin...
Çünkü kendileri bakacak ve uygun yerin kodunu kapalı zarfa bilgileri koyup, zarf kapatılarak size verilecek.
Sadece, alt katta muayeneye gönderiyorlar. Doktorun yanında boy ve kilo ölçen bir makine var, boy ve kiloyu ortalama bilirseniz çıkmasanız da oluyor.
Ama doktora birşey demezseniz ÇAT diye elindeki mühürü askerliğe elverişlidir diye basar elinize belgeyi verir.
O yüzden doktora indiğinizde boy ve kiloyu sorduğunda söylediğiniz gibi rahatsızlığım var, kontrole gönderilmek istiyorum deyin.
(Not: Ankaradaki zaten kadın doktor, eskisi gibi boxer ile soyunup karşısında beklemek yok. Şişman bir kısa boyu kadın duruyor genelde. )

Kendisi belgedeki bilgilere göre bir eğitim araştırmaya yönlendirecek. Siz mümkün olduğunca fikir katmayın, askerliğe engel rahatsızlığım var diye dile getirin yeterli.
Geri kalan 3 gün içinde zarfa yazılan hastaneye gitmek. Orada da askerlik işlemi diyerek bankoya bilgi vermek. Onlar askerleri 3er 5er listeleyip öne çekiyorlar.

Not: Mevki diye şartlanmayın. Herkesi kayıtlı olduğu ilçeye göre vs. değerlendirirler. Sizin mamak olduğu için, numuneye gönderebilirler. Onlara kalmış.