RuzgarSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam arkadaş demiş ama siz reglemeden önce o domain alınıp zamanında üzerinden iş yapılmış olabilir Onun dışında düzenli ve emek verilerek kaliteli içerik ile gayet normal bi sonuç Film sektöründe yeni çıkan filmleri ekleyip film kısmına loading resmi bırakıp yorumdan sonra film açılacak diye yazıp gelen kişileri sitede tutarak üstüne yorum yaptırarak siteyi sürekli güncelmiş gibi göstererekte dediğiniz yapılabiliyordu aslında Bunu eğitim seti diye satanlar olmuştu

Başarı tesadüf değildir.
Çok Teşekkür ederim hocam.
Evet bir çok site böyle yapıyor fakat ben öyle yapmıyorum aksine filmin afişinin üzerine bile pek yakında diye ekliyorum içeige ise sadece fragman ekliyorum çünkü kendimi ziyaretçi yerine koymaya çalışıyorum. mühim olan tek seferlik giren ziyaretçiyi elde etmek degil , film izleme konusunda sürekli giren kullanıcı elde etmek çok önemli kanımca. Analytics rapolarında günden güne geri gelen ziyaretçiler artıyor hocam. Ayrıca bu sektör eğitim setiyle olacak iş değil , 3 Tane film sitesi kurdum buğüne kadar, sonunda bu sitede tutuldu hocam. Bu yüzden dediginiz gibi başarı tesadüf degil istikrar ve azimdir hocam.

Hagiwhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başarılar
Çok Teşekkürler hocam

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başarı tesadüftür diyorsun
Azim ve İstikrar diyebiliriz hocam