Vizdani Ret:
Öncelikle işini düzgün yapan, ve bu işten ekmek kazanan yüzlerce insan varken ne onların günahına girmek ne kimseyi yanlış yönlendirmek isterim.
Kimse yanlış anlamasın bir tecrübemi bırakıyorum ve bundan sonra böyle devam ediyorum bilgilerinize.

Konu:
R10 da ve google da seo backlink vs paketi aradığınızda ilk 10 larda çıkan bir webmaster seocu yurttaşımız dan x paralık link aldım bugün red ediyorum neden eyvallah belki ben göremeden faydası olmuştur ne ona ne kimseye sözüm var lakin fark ettim ki linklerin spam skoru 3ile 17 arası dedim bu linklerle buraya geldi ise silsem daha iyi olur neden gayet güzel ve düzenli içerik üretiyor dakikası saati günü tutturarak yayına alıyoruz ne ihtiyacımız var forumlardan linklere (çöp forumlar) ne ihtiyacımız var spam skoru 10 u geçmiş linklere...

Özet:
Bilmiyorduk güzel ütüldük paranızı herşeye herkese harcamayın arkadaşlar öğrenin para ödemek genelde zararla sonuçlanır bi 10 k kaybettikten sonra bunu öğrendim ve ardık domain regleme dışında bir şeye para vermiyorum vermemde umarım.

Yasal Uyarı:
Kişi yada kurumları kas etmediğimiz için herhangi bir şekilde bu işten hakkı ile yada haksız gelir elde eden saygı değer yurttaşlar saygı çerçevesinde yorumlarını yapmaları uygun olur.