TeknoAbim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Dalale; konu sayesinde baya bir bilgi alışverişi oldu sanırım. Benim burada aşşağılamak gibi bir amacım yok. Fakat senin orada "crack whmcs kullanmanın zararı bulunmamaktadır." şeklinde bir cümle kullanman ne kadar normal? Ben şöyle bir açıklama yapayım. Ziyaretci gözü ile yorum yapıyorum. Sen gittin nediği belirsiz bir crackli whmcs script kurdun. Adamlar onların içinden senin müşterilerinin bilgilerini alsa. Yarın öbür gün mağdur olsalar. Yarının garantisi olmayan bir dünyada yaşıyoruz ve sen haktan bahsediyorsun. Üstüne allah ıslah etsin diyorsun. ***** script kullanarak hem whmcs lisans satın alanların hem de müşterilerinin hakkına girmiyor musun?

Umarım yakın zaman da hem lisansını alıp daha sağlıklı bir sistem ile devam edersin hem de bol kazançlar dilerim.
Son mesajın senin ile ilgili ön yargılarımı şuan yıktı iyi dileklerin için teşekkür ederiz. Ek olarak Burası çok büyük bir platform beni tabiki tanımıyorsun fakat kendi bulunduğum kitlede oldukça tanınırım. Sitemizden veri çalınması , index atılması vs... iddialı konuşmak istemem fakat mümkün değil ve SS'de Gördüğün üzere şuana kadar problem yaşamadık yani müşteri verilerine zarar gelemez fakat whmcs lisansı hakkındaki "Alanların ne suçu var" Görüşünde çoğunluğun sizin ile aynı fikirde olmasından ötürü 1 hafta içerisinde web sitemi satamaz isem lisansı alacağım.