Dalale adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam , henüz almamış yada almaya fırsat bulmuş olamazmıyız bu kadar kin öfke niye ayrıca whmcs diyorsunuz Türk firması değil bir şey değil. Onun hakkını bu denli içten var gücünüz ile savunacağınıza kendi memleketinizden zor şartlarda bir firma açmış ve güzel bir başarı elde etmiş kardeşinizi tebrik etmek için kullanmanız daha vicdanlı bir davranış değilmidir. Firmayı geçen sene açdık Hemen hemen 6 ay oldu. Bilenler bilir görüldüğü kadar kolay değil hele bizim gibi gatewayı firewall ile donatıyorsanız hiç değil her gün başımızı kaşımadan çalışığ en ufak boş zamanımızda yatıyoruz. Almamış olmamızın yegane nedeni budur. Yoksa 15$'a tenezüül ettiğimizden değil kaldı ki görende tek almayan biziz sanır. Ben size buraya 1 ordu firma atayım kullanmayan hepsine bu tepkiyi verirseniz amenna.
Buradaki arkadaşların anlatmak istediği mesele şu alamayabilirsin paran yoktur yada başka birşey ama üstüne bastıra bastıra bilerek crack kullanıyorum param var almıyorum dersen bu hakka girer ve kusura bakma ama eleştirinin en kralını yaparlar ve haklılar da keşke işi bu kadar uzatağına gidip 15$ verip alsaydın bu kadar açıklama yapmanada gerek kalmazdı. Allahın huzurunda yerli yada yabancı hak diye bir şey yok hak haktır