Merhaba,

Son zamanlarda şahsımla alakası olmamasına rağmen forumda rahatsız olduğum ve hastalık diye tabir ettiğim bir konu var. Bu hastalığı da ben teşhis ettim; Kanıtsız, delilsiz kasti olarak şikayet kılıfında karşı tarafa karşı suç atma hastalığı.

Örnek olarak Ahmet bir sektörde uzun bir süre iş yapıyor sonra yeni bir üye Mehmet geliyor Ahmet'in yaptığı işten yapmaya başlıyor sonra hoppala Ahmet hemen şikayet konusu açıyor ve başlıyor Mehmet'e karşı kasten suç uydurmaya, iftiraya, hakarete...

Ortada şikayete sebep verecek bir durum da yok ben şahsen bu durumu ekmek kavgası olarak gözlemliyorum. Fakat nerde kaldı ticaret ahlakı? Koskoca r10'da herkes ekmek yiyebilir bence. Türkiye Cumhuriyetinde herkes dilediği gibi ticaret yapabilir. Ben anlamıyorum bu adamlar bu foruma zeplinle mi indi. Konuyu yönetime de ilettim, konu linkleri ile birlikte burada asla link paylaşmayacağım. Yönetime de kanıtsız eklenen şikayet konularına mevcut kurallarda 2 gün olan cezanın ağırlaştırılmasını rica ettim. Rahatsız olduğum için bu önemli konuyu paylaşma gereği duydum, okuduğunuz için teşekkür ederim.