BLG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@F3rh4t; Karşı tarafın şikayetlerinin asılsız olduğunu hiçbir şekilde doğruluk payına sahip olmadığını beyan ediyorsanız yapmanız gereken bulunduğu asılsız şikayetlere binaen sizin de şikayetçi olmanızdır. Böyle bir hususun olmadığını ve bu yaşadığınızın etik olmadığını belirtmeniz gerekir. İfadenizde sert ve net cümle kurmanız işinizi daha da kolaylaştırır.

Geçmiş olsun.
teşekkürler hocam. 6 ay oldu bu ay tek bir olay yok mahkeme bile başlamadı e devlette mahkeme görünmüyor. Sadece şikayetçi olup iddaa ları var . 2 kez uzaklaştırma aldırdı savcıya soruyorum diyorki isterse 10 sene boyunca aldırır. Suç yok kanıt yok yaptığım bir olay yok ama habire uzaklaştırma aldırıp canı sıkıldıkça şikayet ediyor. Geçen ehliyetini kaptırdı benim evimin önünde birde gidip millete benim şikayet ettiğimi söylüyor. Ya benim evin önü 24 saat kesik adamlar sabah 10 dan 5 e akşam 8 den gece 2 ye kadar kesiyor barlar sokağı çünkü yarın ifade verirken net konuşacam

kkun416 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
olayda saçma bir nokta var hocam öncelikle onu belirteyim, savcılık dosyanızı nasıl hazırlamadan arama izni veriyor bunu bir araştırın derim. Ayrıca kötü bir durum olsa savcılık dosyanızı hazırlamış olur denetimli serbestlik verirdi. Savcının kalemine sorabilirsiniz. ve kesinlikle sormanızı tavsiye ederim.
valla hocam polis savcı ile görüştü bekleticezmi dedi ifade alıp serbest bırakın dedi evde tutanak tuttular 2 yunus polisi 2 memur 1 muhtar birde ben imzaladık karakola gittik dosyan hazır değil dediler.

birde anlamadığım noktaya değil direk polis merkezine götürdüler adamlar evde benim kimlik sorgulamamı yapıyor. Bana şurda bekle diyor sonra ismimle sesleniyor ordan bi memur çıkıyor şu ismimi dedin diyor nerde diyor benim buyrun diyorum. Kimliğini ver deyip orda oturan bi kıza şunun gbt sorgulamasını yap diyor. Arkadaş zaten tutmuş getirmiş evde sorgulamışsınız bide karakolda sorgulamak ne ben hiç birşey anlamadım bu işten

tek sıkıntım şuan hatundan dolayı olduğunu düşünüyorum ama olay belli değil. Eğer ondan dolayıysa çok zenginler bir sürü savcı hakim kiracıları var bi kumpastmı dönüyor dicem kafamdamı kuruyom dicem bilemedim