AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kız arkadaşınıza kibarca sorun derim ama ilerde ondan da sıkıntı çıkarır derseniz boşverin.
E-devleti bir kurcalayın derim, belki birşey vardır orada. İfade alamadılar ama bir işlem varsa belki görünür.
hocam onla konuşmanın mümkünati yok ya sen ya ben diyor

Hipek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uyap vatandaş girişinden giriş yapıp baktın mı?
bakmadım hocam bakacağım bi dava başlamadı zaten şuanda

BLG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortada bir kişinin şikayetçi olduğuna yönelik bulgu var. Ve bu şikayetin senin yaşadığın ve bizlere aktardığın bilgi ışığında doğruluk payına sahip. ( Yani şikayetçi olan kişi ne üzerine şikayet etmişse delil ve kanıtlarıyla ispat etmiş ki size arama kararı çıkmış. ) Haricinde bir polis sizlere tebliğ gönderilmesi durumunda, ifadeye çağrılması durumunda ve sizin bu duruma uyum sağlamamanız doğrultusunda arama kararı adı altında gerekli işlemi yapabilir. Genel olarak olması gereken bu.

Ancak yasa gereği yapılması gereken ne varsa bir savcının ağzına baktığı gibi tüm bunlar yaşanmadan da gerçekleşmiş olabilir. Zira bir savcı ifade almadan bunu kolay, kolay yapmaz. Sorunla yakından ilgilenmenizi tavsiye ederim.
toplamda ayrılaldan beri beni 5-6 sefer şikayet etti beni takip ediyor dedi geçtiği yerlerdeki kameralara bakıyorlar yok. Marmariste karşıma çıktı diye marmariste şikayetçi olmuş benim fethiyede 2 günlük iş yeri kamera kaydım var. Msj atıyor demiş bir çıktı ekran görüntüsü yada smm kaydımıdır oda yok. işlerimi bozuyor dedi kimle görüşüp bozmuş dediler yok. Yani suc arastırmasına kadar gittim ettiği bütün şikayetlere takipsizlik ve düşürme çıktı neden yalan atayımki tanımadığım insanlara burdakilere yalan yanlış anlatsam eyvallah burdan kimden ne çıkarım var ? Ciddi söylüyorum ifade almadan gönderdiler dosya hazır değil savcının işi varmış dediler ne olay belli ne birşey yarın 11 de gel buraya ifade vermeye dediler.

facebookum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
karakolda ifade aldılarmı almadan bırakmazlar aldılarsa müşteki hakkında bilginiz olurdu
almadılar hocam savcının işi varmış dediler ellerindeki kağıttada arama izni olayı yazıyordu evde tutanak tuttular muhtar geldi o bile imzaladı yarın gel 11 de ifadeni ver git dediler.

nokie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gizli çekim fotoğraf, video ve bunlar için şantaj yapılma iddiaları var ise arama kararıyla birlikte el koyma da verilebiliyor
hocam ileriye dönük düşündüğüm biriyle oturup öyle video çekermiyim 89 yere yedekliyor ki düşünmesemde çekmem yani santaj yapsam elime ne gececek yazdan beri 100 bin tl zarardayim zaten hatta attığım son mesaj şuydu sen şikayet edicen ben ifade vericem eline ne gececek oturup insan gibi konuşalım ben sana düşman falan değilim işim gücüm var bunlarla uğraşacak ne vaktim ne zamanım var benden sana zarar gelmez dedim bunuda artık gıra geldi habire eve kağıt geliyor evdekiler tribe girdi artık