ifadeyi verdim sonuç Dün ifadeyi verdim arkadaşlar 8 ayda şifremi değiştirdi diye şikayet etmişti ve takipsizlik çıkmıştı. Fakat savcı kararı bozup arama emri çıkarttırmış. Nasıl oluyor bilmiyorum değiştirdi dediği şifre info@stellaluxapart şifresi . Siteyi yapan benim zaten tasarımcıya para vereceğime sana veririm demişti. Ödeme yapmadı bunu geçtim hosting bilgileri herşey elinde var ki neden şifreyi değiştireyim birde böyle birşey var. Günde 3 kişinin girdiği daha önce uydurma tasarımı olan ve çalışmayan bir mail adresi olan firmalarla vs. görüşme dahi yapmadığı bir maili ben ne yapacam. Bende ifadede belirttim info mail adresleri çalınmaz , kırılmaz böyle birşey olsa bile hosting bilgileri kendisinde olduğu için dilediği gibi tekrar yeni bir şifre belirleyebilir. Zaten kendisi site için bana ödeme yapmamıştır ve daha sonrasında siteyi başka birine tekrar yaptırmıştır bu durumda benim o mail adresine hiç bir şekilde erişim sağlamam mümkün değildir. Kendisi bu konuda bana iftira atmaktadır. Herhangi bir sunucu log'u benim ip adresimden girilmiş olduğu belli olmadan benim evime baskın düzenlenip mahallemde ve çevremde rezil oldum. Davacı ve şikayetçiyim diye Anlamadığım adamlar sitenin barındığı yerden bir bilgi yada log kaydı istemiyor istemediği gibi benim ip adresime dahil hiç bir bilgi bulgu yok üzerinden 6 ay geçmiş ki böyle birşey olsa bile çıkartma imkanları yok nasıl oluyorda benim evimi basabiliyorlar telefonu almaları ne alaka anlamadım
merhaba arkadaşlar sabah saat 11 gibi evimi savcının arama kararı ile polis bastı. Telefon ve bilgisayarımı aldı. İfade vermeye gittiğimizde ise savcı dosyayı hazırlamamış işi varmış dediler ifade almadılar.
Yarın biz seni arıcaz gel ifadeni ver dediler ve gönderdiler. Telefon ve bilgisayar onlarda kaldı. Muhtemelen basıma bela olan eski kız arkadaşımın yaptığı birşey. Daha öncede beni internetten rahatsız ediyor diye şikayetçi olmuştu fakat bilişim sucları ve suc araştırmadan benim iplerim vs çıkmadığı için düşmüştü suç.
Ama düşen suca durduk yere polisin gelip evden telefon ve bilgisayarı almasını anlamadım. Bilgisayarda hiç birşey yok zaten geçen gün teklemediğim için hdd ve anakart bozulmuş, ekran kartınında fanı çıkmıştı yerinden.
şimdi soracağım eski kız arkadaşımsa şikayet eden ki öğrenemedim ikimizin resimleri duruyordu telefonda fakat öyle sorun olacak bir resim yok zaten.
google ve yandex şifrelerimi değiştirip diğer tüm cihazlardan çıkış yap dedim ki zaten saklayacak birşeyim yok. birde telefonda pin kodu var ekran kilidi var kapattırıp verdiler hiç birini sormadılar.
daha önce bunu yaşadım yeni hdd aldırıp birşey bulamadan gönderdiler o zaman a--dult site ve reklam gelirleri yüzünden gelmişlerdi site aramaları kaydediyordu biri isim aratmış o yüzden googlede çıkmıştı domainde isimtescilden olduğu için geldiler.
şimdi beni neyle sucladıkları belli değil, şikayetçi olan kim belli değil ve sadece arama izni ile gelip alıp gittiler bu ne demektir ?