Buyurun

Alıntı
Başımdan geçen olayı anlatıyorum. Umarım çözüm bulursun. 9 Ay boyunca yaşadığım durum

Taşındığım evde bina önünde kutu var fakat kutu pasif konuma getirilmiş ayrıca bina içinde tesisat çekilmiş. Altyapı çalışması yapılması ve kutuda arızanın giderilmesi gerekli dediler.
Gün saat vs hiç bir bilgi veremiyoruz dediler. Twitter'den Paul denen CEO yaptığım paylaşım sonrası mesaj attı. Bknz : https://prnt.sc/mkelqy

Aradan 1 ay geçti hiç bir sonuç yok. Ve toplamda 9 ay'dır bekliyorum ki net gelsin. Çalışmalar sürüyor vs vs diye atlatılıyorum.

Vodafon'a telefon operatörümü değişmek için gittim evde avea çekmiyordu. Şans eseri arkadaşla konuşurken internetten bahsettim ve bi bakalım dedi. Başvuru aldı. Ve diğer gün Türk telekom hat tahsisi için binaya geldi vve tahsis etti.

4 Gün sonra vodafone'den arandım altyapı sorunu sebebi ile başvurum iptal edildi. Ve aradan 1 hafta geçti. Vodafone tekrar aradı. Burası çok önemli.

- Size mahçup olduk altyapı var olarak gözüktü sizi yarı yolda bırakmayacağız tekrar başvurunuzu yapın dedi. 2 Gün sonra eve geldiler modemi kurdular.
- Tam 2 gün sonra vodafone net evimde sorunsuz şekilde internetim var.

Şimdi türk telekom ile iletişime geçtim ve ne dediler biliyormusunuz ? Binanızda alt yapı yok internet alamassınız Allah belalarını versin her kuruş haram zıkkım olsu