DijitalFikir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Twitterdan TT'nin ceosuna mention atıp durumu anlat en iyi o yardımcı olur.
arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam nerde oturuyorsunuz ki alt yapı yok.
TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Süper fikir hemen deneyeceğim...Sagol hocam..

Çorlu Ergene'de ayın belli olmayan zamanalrında gidip geliyorum iki haftalıgına. (sağlık, hastane dolayısı ile) Ordaki evime çektireceğim. Normalde istanbul (:
dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben öğrenciyken eve yerleştik, başvuruyu yaptık (alt yapı yoktu) mezun olduğumda hala evimde internet yoktu. Üstelik yan apartmanımda alt yapı vardı, onların direkten çekelim dedik kabul etmediler. (Apartman kabul ediyordu)
Tekirdağ bu arada okuduğum yer.
brnkrc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Vodafone internetini denesen?
dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@AtomCmyLMz; Hocam siz sanırım tekirdağda yaşıyordunuz. Bu uydudan internetle ilgili bir durum vardı.
Onu önerir misiniz tahsin hocamıza?

@TahsinCetinkaya; Hocam Tekirdağ tarafından bir firma var çatıya bir alet takıyorlar onunla internet bağlantısı sağlıyorsunuz.
brnkrc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Vodafone un normal modemli, telefon hattı gerektirmeyen paketleri olması lazım bilgdiğim kadarıyla.
AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
8 ay kullandım hocam. Sonrasında internet hızı iyi olmasına rağmen oyunlarda ping problemi yaşadım. Eskiden bağlanma ücreti yoktu. Sadece 100 tl modem tutuyordu. Şimdi o kurdukları aletler için 650 tl istiyorlar

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oguza4234 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yetişkin bir ttnet ortalama 3 ay da bağlanır. Bu onların doğal ortamına adapte olmasına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.
Şaka bi yana 2 sene önce bizim modem bozulduğunda 20 dk lık bir iş için 20 gün beklemiştim. O gündem beridir iflah olmaz diyorum.
TTNET Ceo'suna mesaj attım bana hemen dönüş yaptı http://prntscr.com/mrcspw
Şaşırdım vallaha