Hocam şahsi hakaret ediyorsun, edebini takın. Aynı düşünceye sahibim hala, ve sende benim bu görüşüme saygı duymak zorundasın. Katılmazsın ama saygı duymak zorundasın alışmısınız sizinle aynı görüşte olmayanları dinsiz/hain/ahlaksız diye tanımlamaya haddini bil. Senin seviyene inip yaptığın hakaretlere hakaretle yanıt vermiyorum.
Bana göre evlilik iki insan ruh eşini bulmuştur ve hayatlarını birleştirmek istemişlerdir. İnsanların birbirlerini sevmesi, düğün salonuna, kına takımına, çalgıcısına dayandırılmasına mobilya takımının şaşasına bilmem nesine dayandırılması ahlaksızlıktır.
İmkanın vardır alırsın en iyi mobilyayı, takıyı, yoktur almazsın ama evlenirsin. Gidersin sade bir nikahla evlenirsin gücün yettiğince mobilyanı eşyanı alırsın olur biter.
Düşüncen sana göre doğrudur, bana göre doğru değildir bunu tartışmanın anlamı yok. Bu konuda verdiğin örnek hoş değil, kimse de bunu kabul etmek zorunda değil. İnsanın her düşündüğünü ulu orta aklından geçtiği gibi söylemesi hoş değildir. Bana göre de sana normal gelen bir hareket bilmem ne çocukluğu olabilir ama bunu dile getireceğim konu, yer ve üslubum önemlidir.