İs 15 güne bitirilecekti. Bugün oldu hala bitmedi. Yaptıkları ve konuştukları birbirini tutmuyor. Ben hakkımı helal etmiyorum. Odedigim 500₺'likte iş yapılmıştır belki ama zaman olarak beni maf etti. Termin tarihiyle alakası kesinlikle yok. Benle olan tecrübesi bu şekildedir. BerkPw
Geçmiş olsun hocam
nasıl anlaştınız bilmiyorum ama siteleri inceledim.
bir webmaster olarak şunu belirtebilirim, o tasarımı alıp diğerine giydirmek gibi bir durum söz konusu bile olamaz, ben yaparım diyen kişi %99 kazıklayacaktır yada istediğiniz tasarımın algoritmasını çıkartır ve mevcut sisteminizi analiz eder
sıfırdan o tasarımı yazar ve dinamik yapısınıda sıfırdan yazar bu şekilde sorunsuz ve stabil bir sisteme sahip olursunuz
ben olsam size bu şekilde fiyat verirdim
aktarırım diyene inanmayın her 2 site full birbirinden alakasız
çok detay var anlaşmazlık olması imkansız,
bile biri istediğiniz tasarımdaki tüm özellik ve sistemleri analiz etmeli, mevcut sisteminizde kullandıklarınızı analiz etmeli ve sizin istediklerinizide ekledikten sonra
çıkan algoritmaya fiyat ve süre belirler , yazıya dökülür (yazılı olarak anlaşma yapılmalı) ve anlaşma sağlanırsa işe başlanır.
İşi verdiğiniz arkadaş ile nasıl bir anlaşma yaptınız bilinmez ama kazıklandıgınızı düşünüyorsanız şikaet bölümüne yazışmalarınız anlaştıgınız işi yapılanları ve yaptıgınız ödemeyi bildirirsiniz
arkadaş suçlu ise banlanır , bir diğer durum eğer özellik başına anlaşma yaptıysa ve yazdıgı işin parasını tek aldıysa adamı haksız sayamayız, bunu da geçtim sizi oyamalış zamanınızı boşa almışsa bu konuda da haklısınız yine şikayetçi olursunuz.
Saygılarımla...