Merhabalar Ben Yeni Yaptigim Yazilim Icin Tanitim Bolmu Bulamadim O Yuzden Burdan Actim Konu Yanlis Yerdeyse Herkezden Ozur Dilerim.
Gelelim Tanitima Yaptigim Projem 1 Hafta Icerisinde Yani Haftaya Carsamba Bitmis Olucak Yazilimimiz Lisansli Bir Sekilde Kiraya Vermeyi Planliyoruz Sizlerdende Bunun Icin Bilgi Almak Isterim Projemiz Icin On Odeme Yapan Arkadaslarimiz Oldu Acilir Acilmaz Isleme Baslayacagiz.
Arka Planda Calisan Bir Yazilim Olucak Ozel Sifre Ile Giris Yapilcak Icerisinde 3 Adet Kategori Buluncak Tiktok , Instagram , Youtube.
Ilk Kategoride Tiktok Var Ve Neler Yapa Bileceginiz Soyleyelim Tiktok Bot User Acma Yapa Bileceksiniz Acilan Bot Userler Kucuk Bir Havuzda Birikicek Ne Isinize Yariyacagini Soruyorsunuz Ayni Panelde Userler Ile Takipci , Begeni , Yorum , Izlenme Yolaya Biliceksiniz.
Ikinci Kategoride Instagram Bulunmakta Oda Ayni Tiktokta Belirtigimiz Gibi User Acma Kismi Var Ve Actiginiz Userler Baska Bir Apide Birikmektedir Onlarla Ayni Sekilde Begeni Ve Takipci Atabiliceksiniz.
Ucuncu Kategoride Youtube Bulunuyor Aslinda Hepsi Ayni Sistemle Calsiyor Burda Yine User Acma Kismi Buluncak Her Kategorinin Kendine Ait Apisi Olcak Ve Userleri Kendi Apisinde Saklayacak Ayni Sekilde Acitiginiz Apiler Ile Izlenme Takipci Begeni Atabiliceksiniz.
Tahmin Ettim Bi Sorunuz Var Proxy Olmadan Nasil Olcak Server Baglantili Kulandimiz Icin Herhangi Bir Sikinti Yasamadan Bayilikleriniz Yada Kiraladiginiz Alani Kulana Bilirsiniz.
Kiralayan User Acma Siniri Varmi Kiralayan Icin Sinir Koymayi Fazla Planlamadim.
Bayilik Icin Sinir Varmi Bayilik Odedigi Kadar Aca Bilicek Ve Odedi Kadar Islem Yapabilicek.
Herkeze Ozel Kulanici Adi Ve Sifre Verilerek Islem Yapilir.
Arkadaslar Projem Bu Haftaya Sizlerle Olucak Sizlerden Bilgi Veya Eksiklerim Varsa Tamamlamanizi Ve Hadi Gelin Fiyatlarida Beraber Belirleyelim Goruslerinizi Beklemekteyim.