Çok şey yazacağım ama üşeniyorum ya nerden başlıuyacağımı bilemedim
Kısaca yapacağın belli masraf etmişsin boşa gitmesin. Kıza çok taviz vermişsin, bende evlendim daire aldım ve babamla bir oturmak zorunda kaldım. Eşim kabul etmeme hakkına sahipti ama beni kırmadı. Sonuçta ne yapıyorsak geleceğimiz ve çocuğumuz için.
Davetiye konusunda kız tarafına sormadan size 50 davetiye yeter demek ayıp olmuş. Ayrıca iyi kötü babanızın bir evi var buna oturmayıp kiraya çıkıyorsanız sizde kızda hayat dersi almamış karnınız hep tok gezmiş insanlar olduğunuzu gösteriyor .
Babanız size en mantıklı teklifi sunmuş bu konuda babanızın evinin kirasına göz dikecek bir eşe bu toleransı siz vermişsiniz. Benim ne kayın pederim ne karım nede başka birisi mantıksız bir hamle yapmama sebep olamaz.
Yol yakınken geri dön kızdan ayrıl gibi saçma birşey söylemeyeceğim. Bu kadar masraf etmişsiniz boşa gitmesin, biraz daha sabredin bynlar her evlilikte yaşanan ufak tefek sorunlar . Ama evlilikten sonra eşinize aynı tavizi verip annesinin babasının evinize karışmasına müsaade ederseniz malesef geri kalan hayatınız işkenceli geçecektir . Burada ben olsam evlenir ailesiylede yakınsa ayda bir uzaksa yılda bir görüşmesini sağlardım . Sevgi ile yaklaşım ipini ucunu kaçırırsan eşin ağzının ortasına salıncak kurar sallana sallana ..... Bu yazdıkların bu sonucu çıkardı bana .