Hakan Akdoğan bu işe gönül vermiş değerli bir insan ama teorilere çok kaptırmış gibi çip takılan insanlar melez ırk gibi şeyler bana saçma geliyor birde duyguları yokmuş bizdeki duygunun kendilerinde olmasını istiyorlarmış duygu olmadan canlı nasıl yaşayacak? he aşırı bilgiden dolayı belkide körelmeye başlamıştır bunuda anlayamayacak kadar geri zekalı değiller adamlar ışık hızında yolculuk yapıyor.
Dediklerine göre bunlarda kendi aralarında ırklara ayrılıyorlarmış bu mantıklı gibi buraya gelmelerinin nedeni belkide herhangi bir ırkın dünyaya zarar vermesini engellemek yani adamlar bir birlerini gözlüyorlar sınırdaki askerler gibi, örneğin çin aya atom bombası atıp deneme yapacağım dese tüm dünya ayaklanır buda benzer bir durum olabilir.
Bir diğer konuda iyi niyetli olduklarına okadar inanıyorki sanki sürekli temas kuruyor şahsen ben iyi niyetli olacaklarını pek sanmıyorum iyi niyetliymiş gibi gözükebilirler.
Biraz araştırdım videolar izledim gerçek olma ihtimalleri bence %90 hemen hemen anket sonucuyla aynı umarım niyetleride kötü değildir.