Hayırlı olsun. vBulletin kullanmaktan vazgeçtin sanırım?
Xenforo vbulletinden daha hoş ve kullanışlı Vbulletinde aldım fakat daha sonradan başlamadan xenforoya döndüm. Forum için gerçekten iyi olacağını düşünüyorum. Daha modern ve kullanış açısından daha iyi.
Hayırlı olsun, logonuzdaki icon header rengiyle birleşince karmaşık olmuş iconun yada header arkaplanını değiştirmenizi öneririm
Logo yaptıracağım fakat şuanlık bu kalacaktı, dediğin gibi renkli header olmasından dolayı biraz logo karışıklığa geldi. En kısa zamanda düzelteceğim.
Hayırlı olsun ama bu tarz forumla tutunman çok zor, fakat bol reklam kasarsan ve üye çekebilirsen çok ziyaretçin olacak.
Ciddi olarak söyleyeyim, çok kanser kitleyle uğraşacaksın sana bol sabırlar dilerim.
Dediğin gibi sabır ve emek işi, forum bu zamanda gerçekten zor bir alan fakat bu konuda sizin destekleriniz devreye giriyor.

Destekleriniz ile büyüyeceğiz umarım...