Arkadaşlar 13 yıldır faal olarak açık olan ve son 4 yıldır XenForo'ya geçiş yaptığımız forumda
sadece imgur.com üzerinden gösterilen resimler görüntülenmiyor. Garip bir durum ama Proxy testinde de sorun aşağıdaki şekilde var. (XF sürümü 2.1, Php sürümü 7.1 )
Proxy testindeki hata şu şekilde:
Bu durumu resmi Xenforo sitesinde dile getirdim (
Burada) SSL sorunu dediler.
Çalıştığım firma sahibi arkadaş konuyla özel olarak ilgilendi ücretli SSL ile de test etti ancak bir sonuca ulaşamadık, kendisiyle 6 yıldır çalışıyoruz ve buradan bir kez daha teşekkür ediyorum (onurbilişim). Forumda yüzbinlerce imgur üzerinden eklenmiş resim var ve böyle olunca da konu önemli hale geldi.
Şu an 2.1 sürümü kullanıp ve proxy aktif olan arkadaşlardan bu sorunu yaşamayan var mı acaba? Gözümüzden kaçan bir durum mu var onu da bilemiyorum.
Not: Dün akşam başka bir yerden test amaçlı host aldım ve sıfır XenForo kurulum yaptım aynı sorun orada da var... Localhost kurulumunda ise sorun yok.
(Panelden test etmek isteyen olursa sıfır kurulum yaptığım yer: mutlubirhayat.net/admin.php kullanıcı:admin şifre ab1234 ile giriş yapıp bakabilirler.)
Uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum...