Bende benzer olayla karşılaşıyorum mevcutta fakat ben alabileceklerimi başta söylüyorum. Bu devirde artık kızlar rahatlık peşinde ben seninle evleneceksem beni prenssesler gibi yaşatacaksın bakacaksın mantığındalar.

Eğer evlilik akdi yani bu bir sözleşmedir kurulurken bu kadar dayatma yaparlarsa evlendikten sonra hüsrana uğrarlar şahsım adına bu dayatmalar için dişimi sıkıyorum fakat o imzadan sonra arkama dönüp bakmam tavsiyem de bu.

her istediklerini yapmışsınız güzel bir tabir var denizi geçmişsiniz göl demi boğulacaksınız.

tek yanlışınız evim bu ister gel otur istersen de dönelim bu işten dememeniz olmuş eviniz varken neden kirada oturasınız ?

Rabbim hayırlı etsin muafak eylesin fakat kızın ailesi tarafına fazla güler güzlü olmayın imzayı attıktan sonra soğukluğunuzu gösterin ki anlasınlar ne yaptıklarını kız mal değil ki pazarlıyorlar.. kendilerine gelince ben onu alamam bunu yapamam erkeğe gelince eşşek gibi yapacaksın diye bir diretme var.

herkes bundan müzdarip zaten yapın istediklerini ailenize yansıtmayın kredi alın o borcu da beraber ödeyin aklı başına gelsin o para nasıl kazanılıyor görsün eşiniz.