online.net ten aliyorum ben su anda herhangi bir degistirme yapmadilar. olursa iletirim ama bu sekilde yaparlarsa kendileri kaybederler. Fransa degil Almanya'dan aliriz orasi da olmazsa Polonya, Romanya vs var oralara gideriz. %20 kimsenin almaya hakki yok.
Merhabalar;
Eğer herhangi bir Avrupa birliği ülkesinde ikamet ediyorsanız Avruapda ki hangi ülkeden hizmet alırsanız alın size KDV yansıtırlar Avrupa birliği ülkelerinin arasındaki anlaşma bu.
Türkiye vatandaşlık evraklarınızı gönderip ben türkiyede yaşıyorum derseniz bahsi geçen kdv tutarını kaldıracaklardır.
hocam avrupa ulkesinde yasadigimi belirtmis olsam zaten kdv den muaf olamazdim bu baska bir konu. ama sorumun cevabini alamadim ben daha ingilterede yasadigimi unutun lutfen benim sorum su anda kdv aliniyor mu alinmiyor mu ? su anda konumuz benim avrupada yasadigim degil zaten adamlar avrupada yasiyorsun demiyor turk kimligimi gondermisim turk adresimi gondermisim hesabi onaylatmisim su anda aliyorlar kdv. bir arkadasim kdv ekleniyor sonra iade ediyrolar diyor digeri hesaba hic yansmiyor diyor ? buna hic anlam veremedim cidden.bir tek bana mi eklendi bu ilginc yani