Merhaba;
Avrupa birliğine dahil ülkeler gümrük birliğine tabidir gümrük birliğinde çeşitli ürünler gümrük birliği anlaşmasını imzalayan ülkeler arası alışverişte spesifik, advolerem veya karma vergi diye adlandırdığımız vergi türlerinden muaf sayılırlar bunun amacı ticareti canlandırmaktır. Şöyle ki arkadaşlar şunu demeye çalışmış türkiyeyi doğunun başlangıcı kabul ettikleri için size vergi uygularız demişler türkçesi bu sizin yapacağınız şey ovh a kimlik bilgilerinizi iletip avrupa ülkesinde yaşadığınızı tebliğ etmeniz ve vergiden muaf sayılmasının bir zorundalık olduğunu hatırlatmanız gerek
Adres olarak ingiltere belirttiysen o yuzden o sekildedir. Yeni hesap acip adresini Turkiye olarak belirtmen gerekli. Ayni sey basima gelmisti ve bu sekilde duzeltmistim. Fatura keserken senin adresin uzerine fatura kestikleri icin, zorunlu olarak ekliyorlar.
arkadaşlar bu dediklerinizle alakası yok dün son aldığım tickette kdv nin artık herkeze eklendiğini söylediler. 1-2 arkadaşımdada durum aynı. ingilterede yaşadığımı tabiki bildirmedim 2-3 yıl önce açtığım bir hesap vede 2-3 yıl önce bilgilerimi göndermiştim
These changes are imposed by the finance law.
http://bofip.impots.gouv.fr/bofip/1495-PGP.html
As explained, these are new changes.
This concerns all customers.
This law is applied on all customers.
You are not an exception.
rica etsem hesaplarınızdan yeni makine siparişi vermeye çalışırmısınız hesabı olan arkadaşlar eğer sadece bu durum bende bu şekilde ise tekrardan yazıcam ısrarla herkeze eklediklerini söylüyorlar artık. gerekirse telefonlada ararım