+990850220900 numaralı telefondan arandım. Numara sahte zaten bunun bilincindeyim yani dolandırıcılar. Finansbankın numarasının sadece başı +99 olanını almışlar.
Dollandırıcı (D) / Ben (B)
D: Enpara müşteri hizmetlerinden arıyorum, adım ..... nasılsınız?
B: İyiyim teşekkürler.
D: Son günlerde internet şubeden şifrenizi değiştirmeyi denediniz mi?
B: Hayır, denemedim.
D: İnternet şubeden şifreniz değiştirmeye çalışılmış. Hatta şu şu işlemler yapılmış, Atm den şu kadar paranız çekilmiş, şu kişiden eft ile xx miktarda para gelmiş.
B: Evet saydığınız işlemleri ben yaptım doğrudur, fakat şifre değiştirmeye çalışmadım.
D: Size bir kod göndereceğim lütfen kodu tuşlayın sistem üzerinden, şifrenizi yenileyelim güvenli bir şekilde
Bende tamam diyip yalan yanlış tuşladım. Bu konularda çok dikkatliyim pnishing sitelere kesinlikle girmedim, girsem bile hesabımda olan parayı aktarır, kredi vs çekerlerdi. Beni arayan çete TC mi biliyor, adresimi biliyor. Tamam bunları başka yerden aldılar diyelim.
Dün yaptığım para transfer işlemlerini, kredi kart işlemlerini nasıl tek tek sayabiliyor. Enparada bir köstebek var diye düşünüyorum. Hesap dökümlerine kadar dışarı mı aktarılıyor?
Sakın düşmeyin bu dolandırıcılığa...
Etiket: +990850220900 , 990850220900 , 0850220900
bu tarz şeylere dikkat etmek lazım. uyardıgınız için teşekkürler hocam. şikayetvar.com'da da açıp yetkililere ulaşmaya çalışın bence