Aşağıdaki yazıyı yazıp göndermeye hazırlanırken sizin bu mesajınızı gördüm. Allah sabır versin. Her şey gönlünüzce olsun. Belki bir süre üzülecek olabilirsiniz, bir ömür mutlu olursunuz umarım.

MBNS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ve bir evlilik daha baslamadan bitiriliyor. aileler nezdinde anlasilarak evlenmek icin yola cikan iki genc bu yoldan donduruldu. hep es adayim dedigim insan ailesinin baskilamalariyla, ben orta yolu bulamamamla, kopruler kuramamamla 8 yillik birliktelik noktalaniyor.

simdi be yapmali, nerelere gitmeli...
Türk aile yapısının bozuk olmasının ve anlaşamamasının sebeplerinden başta geleni zannedersem ailelerin işin içine katılması. Ben evleniyorum, halıyı anası seçiyor vb. durumlar var malesef her düğün arifesinde.

Bunun üstüne bir de size eşiniz tarafından da zorluk çıkarılması çok daha vahim bir durum. Eşinizin, babanızın malı olan bir maldan kira talebi çok anlamsızca. Allah yardımcınız olsun. Ailenizin dediği "daha yolun başındasın" lafını kesinlikle göz ardı etmeyin. Aileniz ile asla ama asla ters düşmeyin. Onlar sizin her daim iyiliğinizi isteyen taraf olacaktır.


Dilerim bu durumun üstesinden ikiniz birlik olup gelebilirsiniz.