Annenizi babanızı asla ezmeyin ezdirtmeyin onlar ellerinden geleni ve fazlasını yapmışlar okurken ben üzüldüm. Millet onlarca borca giriyor daha sonrada o borcu ödemek için yıllarca çalışıyor. Aileniz sizin yanınızda durarak bu yükü yüzde 98 azaltmış. Eşiniz benim görüşüm şükretmesini bilmiyor oldukça olsun oldukça olsun diyor. Dünya malı dünyada kalır diye boşa dememişler ne bu hırs neden herşeyin en iyisi olsun görüşü. Yarın mazallah başınıza birşey gelse kefenle beraber o mallarda toprağın altına girmiyor. İleride daha fazla sorun yaşayabilme ihtimaliniz var. Yakın tanıdığımada oldu yapma etme dedik seviyorum dedi ama sevmekle sadece olmuyor. Şuan bolca sorunları var boşanma ihtiamlleride yüksek. Yapılan masraf önemli değil geçip içine yine oturursunuz o evin. O evi ev yapan siz ve eşiniz olacak ve huzur olmalı. Huzur olmazsa milyarlarca masraf olmuş yeni ev tutmuşsunuz boşa. Yanlış anlamayın ben okuduğumda cidden üzüldüm ve içimden gelenleri yazdım. İyi düşünün taşının gerekirse resti çekin nabız yoklayın o öyle olmayacak bu böyle olmayacak diye şey olmaz. birde siz teklif edin bu böyle olacak oluru bu diyin baktınız eşiniz çok yükseliyor o zaman anlayın ki sevginizi değil bu kişi paranızı sevmiştir!