Selam, geçtiğimiz temmuz ayında bağırsak enfeksiyonu geçirdim. Çok şiddetliydi, acilde iğne olana dek yerde kıvrandım o derece bir ağrım vardı. Öleceğim sanıyordum.

Şimdi asıl mesele bu enfeksiyonu yaşayana dek ne hastaneye giderdim ne sızlanırdım. Biri gelip bana belirtilerin kanser belirtisi dese yine tınlamaz hastaneye gitmezdim o kadar gamsızdım hastane konusunda.

Bu enfeksiyondan sonra nasıl korktuysam sürekli bir hastalık var aklımda. Sol kolum ve göğsüm ağrıyordu sürekli kalp krizi geçireceğim diye mırıldanıyordum. Kalktım gittim doktora. Adam kalp kapaklarına kadar inceledi. Bu yaşta zaten kalp krizi geçirmezsin korkma kalbinde çok sağlıklı demesine rağmen hala kalp krizi geçireceğim diye korkuyorum.

Kalçamdaki lekeler için parça aldılar sonuçlanana dek acaba kanser miyim? diye kendi kendimi yedim.

Enfeksiyon sonrasında sürekli gaz problemim oluyordu. Onun için dahiliyeye gittim. Dışkımı patolojiye yolladılar. Kandaki kanser hücrelerine falan baktırdılar. Bunlarında sonucu çıkana kadar kendi kendimi yedim.

Sonuç olarak çok sağlıklısın bir problem yok ciddi düzeyde diyorlar ama ben ufak bir şeyde bile kendi kendimi yemeye başladım.

Psikiyatriye gideceğim ama verdikleri ilaçlar bağırsakları tembelleştiriyor. Bende zaten o dertten muzdaribim diye gitmek istemiyorum.

Daha önce böyle bir korkusu olan oldu mu? Nasıl atlattınız?