Kesfetten 53 k erisime takip nasil 0 benim 15 k erişime kesfetten en az 100 takipci geliyor
Etkileşim basıyorlar (keşfet)
hocam 53 k keşfetten 0 takip olması acayıp 10 k keşfette 25 30 alıyorum en az
Fotoğrafa da uygulanabiliyor mu?
Yorumlarınız için öncelikle teşekkür ediyorum. Referans sunulan istatistik bireysel bir hesaptır. İçeriğe göre takipçi elde etmemiş olabilir veya farklı bir sebep olabilir net olarak şu sebepten demem doğru olmaz. Dolayısıyla bu hizmetin amacı garantili keşfete düşmenizden ibarettir. Haliyle takipçi garantisi vermemekteyim böyle bir taahhütüm yoktur.
@Lost; Hocam fotoğraflar için çok üstün bir sonuç alamıyorum. Videolarda daha etkili oluyor. Bu sebeple çalışmam sadece video içeriği içindir. Fotoğraf içinde çalışıyorum değişiklik olur ise planımda söz ücretsiz sağlamış olacağım.
Birkaç diğer çalışmalarıma baktığım da etkileşim sayısı ve gelen takipçiyi görebilirsiniz. Örneğin buda İstanbul / Florya da restaurant hizmeti veren bir firmanın keşfet istatistiği.
Demem şudur ki, takipçi olayı tamamen sektöre göre ve kullanıcının kendi isteğine bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Ancak hizmetim kapsamında takipçiniz artar garantisini tabi ki vermiyorum. Hizmet gereği verdiğim garanti keşfete düşecek olmanızdır.