PubMed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem zaman ayiramayacaksiniz şuanda sitelerini taşıyan insanlar ne olacak ?
Hocam ben müşterimi asla memnuniyetsiz bırakmam, sonuçta gösteridğin kadar değer görürsün. En azından ben buna inanıyorum. Şuana kadar 6-7 sistem yaptım, şuan sadece 1 i aktif ama hiçbir projemde kimseyi yarıda bırakmadım. Çünkü ben bu işi para için yapmıyorum. Evet zamanım yok ama olmayan yerden zaman çıkarıyorum. 11. sınıfım oturup tyt ayt kasmam gerekirken bu sistemi daha iyi bir şekle sokmak için uğraşıyorum. Çünkü olay para değil emin olun para değil çünkü para olsaydı ben bu sisteme daha tema yapmadan önce aldığım 2.500 TL yatırımda (%50 sattım) sistemi bırakırdım çünkü zaten daha uğraşmamışım ama adam bana güvenmiş yatırmış parasını ki o adam bana neden güvendi? çünkü böyle bir durumda yarıda bırakmayacağımı biliyor. Dersen yatırım almışsın nasıl bırakacaksın diye, ben o yatırımı Koşulsuz Şartsız aldım yani adam bana %50 yi sat bana ortak olalım dedi. ben adama direkt ilerde böyle böyle olacak zamanım pek olmicak diye dedim adam zaten bunu bilerek benle işe girdi ben ona şimdi çalışmaya başlicam diyip kalan %50 mi 500 tl ye bile satsam sistemi 3.000 tlye satmış olurdum vs... Yani ben başladığım işi bitirmek için elimden geleni yaparım. Bu sistemi de o yüzden satmak için uğraşıyorum yani asıl olay kullanıcı yarıda kalmasın, zarar görmesin çünkü bu işin şuana kadar altında benim imzam var. Forumda konu açın sorun forumda da kullanan oldu. Kimse yok ödememi yapmadılar, yok 1 gün gecikti, ticket attım dönüş olmadı, mail attım dönüş olmadı vs demez ki diyemezde çünkü öyle bir şey olmadı... Şöyle anlatayım yeri geliyor sitemizde 1 kere instagram kelimesi geçmiyorken bize instagram reklamı verin diyen çıkıyor, yeri geliyor hadi bunu biraz anlarım adam gelip ben size güveniyorum google için xxxx tL bütçem var % şukadar verebilirim reklamımı çıkarmısınız diyordu biz % ye aldırmadan hatta bazen % almadan yardımcı oluyorduk. Zaten ben bu sistemi de açarken insanlar google tarafından sıkıntı yaşadığında gelecek bir kapısı olsun düşüncem vardı, bu kapı neden biz olalım? çünkü yerliydik yani burda milliyet vs vs demiyorum yerli bir şirketle çalışmanın gerçekten çok büyük farkları oluyor ayrıca müşterilerimize en üst düzey ilgiyi gösteriyoruz, çözüm odaklı sonuç sunuyoruz, bizim için her mail atan aynı değerde yani sana bana yazmaz ama Google CEO'su mail atınca fark edildiği an nasıl hemen bakılıyorsa biz gönderene bakmadan gördüğümüz gibi iletişimlere bakıyoruz. Site maili gmail de girili direkt bildirim geliyor her ders sonu oturup bakıyorum yazan var mı nasıl bu sorunu çözerim nasıl en iyi şekilde yardımcı olurum vs diye...

Neyse biraz fazla uzadı ama sonuç olarak ben kullanıcıları yarıda bırakmam, sistemi bıraksam bile kullanıcının zarar görmeyeceğini bilecek şekilde bırakırım....