"ailen beni ucuza getirmeye çalışıyor" Herkesin taktığı gibi taktım şu cümleye. Kardeşim bence "düğün filan yapmıyorum, seviyorsan evlenirsin benimle gel gidelim nikah dairesine evlenelim" de bakalım gelecek mi? Müstakbel eşin bu kişi ama ne yalan söyleyim şu cümleyi hiçbir kadın söylememeli. Yapman gereken harcamanı zaten yapmışsın bir yuva kurabilmek için. Senin harcadığın para yuvan için olmalı, müstakbel eşin veya ailesi için olmamalı. Saçma sapan adetlerden nefret ediyorum, yok düğünü erkek tarafı yapar bilmem ne. İki taraf da ile çocuklarının yuvasını kurmak için el birliği yapması lazım. Bu nedir ya hu. Sen gereken harcamayı yapmışsın, yanlış anlama da ailesi nasıl yetiştirmiştir bilmem ama kimse prenses değil, iyi günde kötü günde yemin etmeye çıkıyorsunuz oraya yoksa bir arkadaşın dediği gibi nikah kıymayın senet imzalayın. Veya madem öyle sen istedikleri harcamayı yap ama evlilik sözleşmesi yap. Burada bir aşk evliliği filan göremiyorum ben. Dikkatli ol bence.

Davetiye konusunda ise adaletli olup 100 - 100 verilebilirdi. en başından sıkıntı çıkmazdı en azından onlar 150 davetiye isterse hoop dur orada denilebilirdi.

Allah kolaylık versin.