Boyum 1,84
Kilom 63

Sigara, Alkol kullanmıyorum.
Hiç kullanmadım.
Foto : TIKLA
Düzensiz beslendiğim söylenemez. Düzenli beslendiğimi düşünüyorum. Fakat kendimi bildim bileli kilo alamıyorum.
Aşırı terlemem var, ameliyat ta oldum ama azaldığı halde devam ediyor. Eskiden normal bir insanın 6-7 katı terlerken şuan 2 katı terliyorum.
Eskiden yaz kış şu şekilde terliyordum, el ayak, vücut (Ameliyat olmadan önce)
Yaptıklarım
# Günlük kalori ihtiyacımı hesaplayıp hep daha fazlasını yedim 600-700 kalori fazlasını 1 ay boyunca, ama kilo alamadım yine de
# Spor yapmıyorum, günlük ortalama 8000 adım atıyorum. 15.000 olduğu da oluyor nadir.
Önerilerinizi bekliyorum. Spor salonuna gitmek iyi bir fikir mi? Daha çok acıktırıp yedireceğini söylüyorlar. Ben ise daha fazla kilo vereceğimi düşünüyorum.
benim boyum 1.94 kilom şuan 95 (3-4 sene öncesine göre diyet sayesinde düzenli olarak göbeksiz toplamda yaklaşık 25 kilo aldım)
3 ara öğün 3 ana öğün şeklinde yüksek kalorili sağlıklı yiyecekler tükettim genelde.
sabah ilk kalkarken 4 ceviz
kahvaltıda 1 gevrek, peynir + klasik kahvaltı
öğle yemeğinin yanına 4 kaşık yoğurt + 4 dilim ekmek + karışık salata ekleyebilirsin
öğle-akşam ara öğününde 1 avuç kuru üzüm + 1 bardak süt
akşam yemeği öğle ile aynı şekilde
akşam yemeğinden 2 saat sonra 1 çay bardağı çiğ badem + 2 porsiyon meyve
+ günlük en az 2 litre su
her 3-4 saatte bir mutlaka bir öğün besin tüketmen gerekiyor.
eğer hala kilo alamıyosan aldığın kalori yeterli gelmiyodur, üstüne 300 kalori civarı besin ekleyerek tekrar deneyebilirsin.
ayrıca yürürken harcadığın kaloriyide besinlere dahil edip tekrardan kazanman gerekiyor.
yukardaki programa göre haftada 1-1,5kg alabilirsen süper olur.