Tahminimce verdiğiniz yerinde kendine ait datası mevcut değil onlarda yurt dışı bir firmadan sipariş geçiyorlar. Bu yüzden anca yurt dışı firmaya ticket atacaklar oradan cevap gelecek belki o yurt dışı firmada başka biryerden çekiyor.

Türk firması -> Yurt dışı x firma - > Yurt dışı xx firma
şeklinde bir Api erişimi olabilir. Eğer böyleyse 1 hafta bekleseniz bile sonuç alamayabilirsiniz.

Eğer ki bir SMM panelim olsaydı ve 15K beğeni siparişi gelseydi sipariş gidene kadar uğraşırdım tabiki herkes benim gibi düşünemez o anki paneli kullanan ve sorun yaşayan sadece siz olmayabilirsiniz.

Fakat 2 gün gerçekten uzun bir süre . Bildiğim kadarıyla çoğu panelde sipariş gitmez ise ya iptal ediliyor yada gittiği kadarının parasını kesip geri kalan parayı iade ediyorlar.

Eğer ki panelde iptal edilmemişse veya Eksik gönderim tarzında bir şey yazmıyorsa bunu panele bildirmeniz gerekiyor bildirdiniz gene bir şey yapmıyorlar.
Buda panelin ilgisizliğini gösteren birşeydir.

Türkiye'de 15K beğeni gönderecek bir SMM Panel vardır fakat servis servis gönderebilir yani bir servisinden 5K sipariş geçersiniz diğer servisinden 5K sipariş anca öyle.

Diğer türlü Direk 15K beğeni gönderecek 1 servis olduğunu sanmıyorum.